Buradasın
Tavuk göğsüne hangi baharatlar konur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tavuk göğsüne çeşitli baharatlar eklenebilir, işte bazıları:
- Pul biber 13. Sulu tavuk yemeklerinde, sotelerde ve kavurmalarda kullanılır 3.
- Kekik 3. Tavuk etini tavada veya ızgarada pişirirken, pişmesine yakın üzerine serpilebilir 3.
- Kimyon 3. Tavuk sote, tavuk kavurması veya tavuk dürüm için önerilir 3.
- Karabiber 3. Tavuk pişirirken kullanılan baharatlardan biridir, tavuğun pişerken çıkardığı kokuyu yok etmeye yardımcı olur 3.
- Kırmızı toz biber 4. Tavuğun rengini nar gibi kızartmak için kullanılır 4.
Baharatların kullanımında ölçülü olmak, yemeğin daha lezzetli olmasını sağlar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: