Buradasın
Karaciğer için taze fasulye nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karaciğer için taze fasulye pişirmek amacıyla aşağıdaki tarifi kullanabilirsiniz:
Malzemeler:
- 900 gram taze fasulye 1
- 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1
- 4 su bardağı su 1
- 2 adet kuru soğan 1
- 3 adet domates 1
- 1 tatlı kaşığı tuz 1
- 1 çorba kaşığı domates salçası 1
- 4 adet yumurta 1
Hazırlanışı:
- Soğanları küp küp doğrayın 1.
- Fasulyelerin başlarını ve kılçıklarını temizledikten sonra ikiye bölün 1.
- Domatesin kabuklarını temizleyip rendeleyin 1.
- Tencereye sıvıyağı, soğanı, doğranmış fasulyeleri ve domates rendesini ilave edin 1.
- Kısık ateşte karıştırarak 20 dakika kavurun 1.
- Daha sonra 4 su bardağı sıcak suyu ve tuzu ilave edin 1.
- Fasulyeler kısık ateşte 20 dakika pişirdikten sonra yumurtaları üzerine kırın ve kapağı kapatıp yumurtalar pişene kadar pişirmeye devam edin 1.
- Yumurtalar piştikten sonra bir kaç kez karıştırın ve servis edin 1.
Bu tarif, taze fasulyenin genel pişirme yöntemini içermektedir. Karaciğer sağlığı için özel bir diyet uyguluyorsanız, bir uzmana danışmanız önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: