Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kanat tavuğa yakışabilecek bazı baharatlar:
- Biberiye 25. Mantolama işleminde dal şeklinde tavaya konabilir veya marinasyon için kullanılabilir 2.
- Köri 235. Özellikle tavuk kavurması veya sotede tercih edilir, ancak yoğun bir tat olduğu için ölçülü kullanılmalıdır 2.
- Pul biber 2. Acı sevenler için uygundur, sulu tavuk yemeklerinde ve kavurmalarda kullanılabilir 2.
- Kimyon 2. Tavuk sote veya kavurmada iştah açıcı ve lezzet artırıcı olarak kullanılır 2.
- Kekik 2. Tavuk tavada veya ızgarada pişirilirken, pişmeye yakın üzerine serpilebilir 2.
- Toz kırmızı biber 2. Tavuğun kızarmış görüntüsünü sağlar ve terbiyede kullanıldığında yumuşak bir et elde edilir 2.
- Karabiber 2. Tavuk tariflerinde kullanılabilir, tavuğun pişerken çıkardığı kokuyu yok etmeye yardımcı olur 2.
Baharat kullanımında aşırıya kaçmamak, yemeğin lezzetini korumak açısından önemlidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: