Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kakaoyu çeşitli şekillerde tüketebilirsiniz:
- Kakao Tozu: Smoothie, kahve, puding, yoğurt, granola çubukları ve unlu mamullere eklenebilir 13. Ayrıca, sıcak çikolata yapmak için de kullanılabilir 1.
- Kakao Yağı: Yağ gerektiren tariflere ve içeceklere (smoothie, kahve, dondurma) eklenebilir 1. Ayrıca, ciltte ve dudaklarda nemlendirici olarak da kullanılabilir 1.
- Kakao Ezmesi: Şekersizdir ve düşük sıcaklıklarda eritilmesi kolaydır, fırıncı çikolatasına benzer ve çikolata tariflerinde kullanılabilir 1.
- Ham Kakao Çekirdekleri: Kabuğu hafifçe bastırılarak ayrılabilir ve doğrudan tüketilebilir 4.
Günlük tüketim miktarı 50 gramı geçmemelidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: