Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kakaonun hangi kısmının kullanıldığına dair bilgi almak istemiş olabilirsiniz.
Kakaonun kullanılan kısımları şunlardır:
- Kakao tohumları 34. Kakao tohumları, çikolata yapımında kullanılır 3.
- Kakao uçları 4. Kakao uçları, acı ve cevizli bir çikolata tadına sahiptir ve yiyeceklere güzel bir gevreklik katar 4.
- Kakao tozu 124. Ham kakao tozu, smoothie'lere, kahveye, pudinglere, yoğurtlara, granola çubuklarına, unlu mamullere eklenebilir 4.
- Kakao yağı 124. Rendelenmiş, doğranmış ve eritilmiş olan kakao yağı, yağ gerektiren ve çikolata aromasının istendiği herhangi bir tarife eklenebilir 4.
- Kakao ezmesi 4. Kakao ezmesi, doğal olarak yaklaşık %55 kakao yağıdır, şekersizdir ve düşük sıcaklıklarda eritilmesi kolaydır 4.
Ayrıca, kakao çekirdekleri, çikolata yapımı için işlenmeden önce fermente edilir, kurutulur ve kavrulur 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: