Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kakao tozu çeşitleri şunlardır:
- Doğal (ham) kakao tozu 12. Kavrulmuş kakao çekirdeklerinden yapılır, yoğun bir aromaya ve hafif asidik bir tada sahiptir 12.
- Alkalize işlem görmüş kakao tozu 123. Doğal asiditeyi nötralize etmek için alkali ile işlenir, daha koyu bir renge ve daha dengeli bir tada sahiptir 12.
- Siyah kakao tozu 12. Yoğun olarak alkalize işleme tabi tutulur, güçlü bir tada sahiptir 12.
- Ham kakao tozu 125. Kakao çekirdeklerinin kavrulmadan soğuk preslenmesiyle elde edilir, hafif meyvemsi bir tada sahiptir 12.
- Yüksek yağlı kakao tozu 12. Diğer türlere göre daha yüksek oranda kakao yağı içerir, pürüzsüz bir dokuya ve çikolata aromasına sahiptir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: