Buradasın
Kakao yerine ne kullanabilirim pankekte?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pankek yapımında kakao yerine kullanılabilecek bazı alternatifler:
- Keçiboynuzu Tozu: Doğal bir tatlandırıcı olan keçiboynuzu tozu, kakaoya benzer zengin bir aroma sunar 123.
- Bitter Çikolata: Eritilmiş bitter çikolata, pankeklere zengin bir lezzet ve kremsi bir doku katar 1.
- Kahve: Özellikle çikolatalı tatların yerine, farklı ve zengin aromalar katmak için kullanılabilir 12.
- Baharat Karışımları: Tarçın, muskat gibi baharatlar, pankeklerde zengin bir aroma sağlar 12.
- Vanilya: Kakaonun güçlü tadını istemeyenler için uygun bir seçenektir 12.
- Puding: Pankek yapımında kakao yerine puding de kullanılabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: