Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahve barında bulunan bazı ekipmanlar:
- Kahve değirmeni 1. Kahve çekirdeğini istenilen kahve türüne göre öğütmek için kullanılır 1.
- Kahve makinesi 1. Geleneksel kahve makineleri, manuel kahve yapımı için uygundur 1.
- Filtre kahve makinesi 1. Öğütülmüş kahveyi kolayca demler ve sıcaklığını muhafaza eder 1.
- Bar blender 1. Özellikle soğuk kahve ve frappe yapımında kullanılır 1.
- Tamper ve tamper standı 1. Öğütülen kahvenin sıkıştırılması için gereklidir 1.
- Süt potu (pitcher) 1. Sütü buharla ısıtmak ve latte art yapmak için kullanılır 1.
- Bulaşık makineleri 1. Yoğun işletmelerde bulaşık sıkıntısı yaşamamak için gereklidir 1.
- Yıkama alanı (lavabo ve bulaşık makinesi) 2. Kullanılmış fincanların ve diğer ekipmanların temizlenmesi için barın iş akışına entegre edilmelidir 2.
- Soğutucu üniteler 2. Sık kullanılan malzemelere kolay erişim sağlayacak şekilde, baristanın çalışma alanına yakın olmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: