Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Birkaç çeşit servis kaşığı bulunmaktadır:
- Yemek Kaşığı: Çorba ve sulu yemekler için kullanılan büyük boy kaşık 12.
- Antre Kaşığı: Et suyu, komposto gibi yiyeceklerin servisinde kullanılan yemek kaşığının bir boy küçüğü 1.
- Tatlı Kaşığı: Puding ve krem gibi tatlıların servisinde kullanılır 12.
- Servis Kaşığı: Misafirlere yemeklerin servis edilmesi için kullanılan, genellikle 23-24 cm büyüklüğünde kaşık 12.
- Sos Kaşığı: Sos servis etmede kullanılan, çukur kısmı yayvanca olan küçük boy kepçe 1.
- Meyve Kaşığı: Taneli meyvelerin yenmesi için kullanılan, sivri uçlu ve uzun çanaklı kaşık 1.
- Uzun İçecek Kaşığı: Uzun bardaklardan içecekleri karıştırmak için tasarlanmış kaşık 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: