Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İspanya'da en çok tüketilen yemeklerden bazıları şunlardır:
- Paella 123. Deniz ürünleri, tavuk, et veya sebzelerle yapılan bir pilav türüdür 123.
- Tapas 123. Çeşitli küçük atıştırmalıklardan oluşan tabaklardır 23.
- Gazpacho 235. Soğuk servis edilen, domates, biber, salatalık ve sarımsaktan yapılan bir çorbadır 235.
- Tortilla 235. Patates ve soğanla yapılan bir omlettir 235.
- Churros 125. Kızarmış hamur çubukları olup, genellikle çikolata sosuyla servis edilir 125.
İspanya'nın farklı bölgelerinde farklı lezzetler de popülerdir; örneğin, Kuzey İspanya'da deniz ürünleri ve pinchos (küçük tapaslar), Güney İspanya'da ise gazpacho ve kızartılmış balık lokantaları (freidurías) ünlüdür 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: