Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İşkembe çorbasını en güzel şekilde yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- İşkembeyi Hazırlayın: Temizlenmiş işkembeyi bol suda yıkayın ve birkaç su haşlayın 12.
- Pişirme: İşkembenin üzerini 2-3 parmak geçecek kadar su ekleyin, yarım limonun suyunu ve doğranmış sarımsakları ekleyerek işkembeyi yumuşayana kadar haşlayın 12.
- Doğrama: Haşlanan işkembeyi kesme şeker iriliğinde doğrayın 1.
- Terbiye: İki kaşık una bir limon suyu, iki yumurta sarısını ve 1-2 fincan su ilave ederek pürüzsüz ve topaksız kıvama gelene dek çırpın 1.
- Birleştirme: Kaynamakta olan işkembe suyuna azar azar ve sürekli karıştırarak terbiyeyi ekleyin 13.
- Son İşlemler: Doğranmış işkembeleri de ekleyerek tuzunu ayarlayın, 5 dakika kaynatın ve sarmısağı döverek ilave edin 1.
- Servis: Sosu için tereyağında pul biberleri pişirin ve çorbayı servise hazır hale getirin 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: