• Buradasın

    İlginç menü isimleri nelerdir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    İlginç menü isimleri arasında şunlar yer alabilir:
    1. Hákarl (İzlanda) - Balina etinin fermente edilerek kurutulmuş hali 1.
    2. Balut (Filipinler) - Ördek embriyosunun haşlanarak yenmesi 1.
    3. Sannakji (Güney Kore) - Taze ahtapotun canlı bir şekilde masaya getirilmesi 15.
    4. Casu Marzu (İtalya) - İçinde canlı larvaların bulunduğu Sardinya adasına özgü peynir 15.
    5. Escamoles (Meksika) - Karıncaların larvalarından yapılan yemek 15.
    6. Fugu (Japonya) - Zehirli iç organlarının dikkatlice çıkarılması gereken yılan balığı 15.
    7. Surströmming (İsveç) - Fermente edilmiş hamsi 1.
    8. Durian (Güneydoğu Asya) - "Kral meyvesi" olarak bilinen, keskin kokulu meyve 1.
    9. Dul Avrat Çorbası (Türkiye) - Erişte, yeşil mercimek ve nohutla yapılan çorba 24.
    10. Ağzı Yumuk (Şanlıurfa) - Kıyma ve cevizle hazırlanan börek 4.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    5 kaynak

    Yanıtı değerlendir