Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İHE üzümlü ekmeğin içinde aşağıdaki malzemeler bulunmaktadır:
- Un 3. Özel amaçlı buğday unu 5.
- Su 3.
- Ekşi hamur mayası 35.
- Kuş üzümü (%16) 35.
- Gluten 35.
- Fındık yağı 3.
- Keçiboynuzu tozu 35.
- Peyniraltı suyu tozu 35.
- Buğday ruşeymi 35.
- Bitkisel lif (buğday, patates, arap zamkı lifi) 35.
- Tuz 3.
- Üzüm sirkesi 35.
- Zerdeçal 3.
- Çörekotu 3.
- Bitkisel emülgatör 35.
- Gıda enzimi 35.
- Antioksidan 35.
- Koruyucu 35.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: