Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Humusun kıvamını ayarlamak için şu yöntemler kullanılabilir:
- Haşlama suyu: Nohutları haşladıktan sonra suyu dökülmemelidir; bu su, humus yapılırken kıvamı ayarlamak için kullanılabilir 13.
- Su ilavesi: Humusun kıvamı yoğunsa, biraz daha su eklenerek akışkan bir kıvam elde edilebilir 25.
- Tahin ve limon karışımı: Tahin ve limon suyu, ayrı bir kapta karıştırılarak humusun kıvamının tam olması sağlanabilir 4.
- Buz küpleri: Tüm malzemeler robottan geçirildikten sonra birkaç buz küpü eklenerek pürüzsüz bir kıvam elde edilebilir 13.
- Azar azar ekleme: Zeytinyağı ve su eklenirken azar azar ilave etmek, kıvamın kontrol edilmesini sağlar 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: