Buradasın
Hindistan cevizi rendesi nasıl kesilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hindistan cevizi rendesi kesmek için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Çekiç ve Bıçak Yöntemi: Hindistan cevizinin yumuşak noktasını bulup bir bıçak yardımıyla delin 13. İçinden çıkan suyu cam bardağa aktarın 1. Ardından Hindistan cevizinin tam ortasına çekiç ile sert bir şekilde vurun, Hindistan cevizi ortadan ikiye ayrılacaktır 1.
- Fırında Isıtma Yöntemi: Hindistan cevizi suyunu çıkardıktan sonra 200 derecelik fırında 15 dakika ısıtın 13. 15 dakikanın sonunda Hindistan cevizinin kabuğunun çatlamış olduğunu göreceksiniz 1.
- Derin Dondurucu Yöntemi: Hindistan cevizini en düşük ayarda derin dondurucuya koyun ve 12 saat boyunca bekletin 13. Daha sonra Hindistan cevizini derin dondurucudan çıkarın ve donmuş kabuğuna çekiç yardımıyla dairesel hareketler çizerek vurduğunuzda kabuk dağılacaktır 1.
Hindistan cevizini rendelemeden önce, keskin bir bıçak kullanarak kabuğunu dikkatlice soymanız önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: