Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gerekli malzemeler:
- 4 adet hazır yufka 13;
- 2 demet ıspanak 1;
- 40 gram rendelenmiş kaşar 1;
- 1 çay kaşığı karabiber 1;
- Yarım çay kaşığı tuz 1;
- 1 adet yumurta 1;
- Yarım şişe maden suyu 1.
Hazırlanışı:
- Bir fırın tepsisini yağlayıp üzerine bir adet hazır yufkadan serin 1.
- Bir kabın içinde yumurta ve maden suyunu karıştırın 1.
- İlk katmana sürüp üzerine bir tane daha yufka serin 1.
- Önceden kesip haşladığınız ıspanakları karabiberle karıştırıp aralarına koyun 1.
- Üzerine çok az miktarda kaşar serpiştirin 1.
- Ardından bir yaprak daha yufkayı koyup soslayın 1.
- En son yufkayı koyup içe doğru katlayın 1.
- Dilimlere ayırıp yeniden maden suyu ve yumurta karışımını üzerine sürün 1.
- 170 derecelik fırında 30 dakika pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: