Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Vücutta kaşıntıya neden olan bazı yiyecekler:
- Deniz ürünleri, özellikle kabuklu deniz ürünleri (karides, ıstakoz, yengeç) 4.
- Süt ve süt ürünleri, laktoz intoleransı veya süt alerjisi olan kişilerde 4.
- Yumurta, özellikle yumurta akı 4.
- Yer fıstığı ve yer fıstığı ürünleri 4.
- Çilek 4.
- Domates, histamin intoleransı olan kişilerde 4.
- Çikolata, içeriğindeki bileşenler nedeniyle 4.
- Baharatlı ve asitli gıdalar, ciltte tahrişe neden olabilir 4.
- Gluten içeren yiyecekler, çölyak hastalığı veya gluten hassasiyeti olan kişilerde 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: