Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hangi rose şarabın içilmesi gerektiği, kişisel zevklere ve tercihlere bağlıdır.
Bazı rose şarap önerileri:
- Barton & Guestier – Rose d’Anjou 1. Sushi veya salatalarla birlikte tüketilebilir 1.
- Kavaklıdere LÂL – Çalkarası 1. Ana yemek yerine peynir, kuruyemiş veya meyve gibi atıştırmalıklarla tüketilebilir 1.
- Kavaklıdere Ancyra Blush – Kalecik Karası 1. Uzak doğu mutfağı, ızgara ve peynirle uyumludur 1.
- Doluca Verano 1. Cabernet Sauvignon ve Öküzgözü üzüm çeşitleriyle üretilmiştir, ferahlatıcı bir aroması vardır 1.
- Leona Blush 1. Kalecik Karası ve Shiraz üzümlerinden üretilir, yumuşak bir içimi vardır 1.
- Ayda Winery & Vineyards 2. Cabernet Sauvignon, Merlot ve Syrah üzümlerinden üretilen bu şarap, vahşi maya ile üretilmiştir 2.
- Chamlica Roze 2011 4. Aromatik yapısı zengin olup, kayısı ve şeftali kokusu içerir 4.
Ayrıca, rose şarap seçerken üretim bölgesi, üzüm çeşidi ve şarap rengi gibi faktörler de dikkate alınabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: