Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hamur açma tahtası (pasası) kullanımı şu şekildedir:
- Yüzey Hazırlığı: Hamur açma tahtasını hafifçe unlayın, bu hamurun yapışmasını önler 5.
- Hamuru Yerleştirme: Hamuru tahtanın üzerine yerleştirin 5.
- Açma İşlemi: Merdane veya oklava kullanarak hamuru eşit kalınlıkta açın 5. Ortadan kenarlara doğru yuvarlayarak açmak, her tarafının aynı kalınlıkta olmasını sağlar 5.
- İsteğe Bağlı İşlemler: Açtığınız hamurun içine peynir, zeytin veya baharat gibi malzemeler ekleyebilirsiniz 1.
- Pişirme: Açılmış hamurları önceden ısıtılmış tavada her iki tarafı da altın rengini alana kadar pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: