Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 2 olgun avokado 13;
- 1 orta boy kırmızı soğan 1;
- 1 tatlı kaşığı tane kişniş 1;
- 1 adet jalepano biberi 1;
- 1 adet domates 1;
- 1 limon suyu 1;
- 2 diş sarımsak 1;
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1;
- Tuz, karabiber 1.
Hazırlanışı:
- Avokadolar soyulup çatalla kabaca ezilir 13.
- Jalepano biberi çekirdeklerinden ayrılıp kırmızı soğanla beraber ince ince kıyılır ve ezilmiş avokadolara eklenir 1.
- Kişniş havanda dövülür ve karışıma eklenir 1.
- Dövülmüş sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber eklenip iyice karıştırılır 1.
- Son olarak domates soyulup çekirdekleri çıkarılır ve küp küp doğranarak karışıma eklenir 1.
- Kıtır ekmek ya da cips ile servis edilebilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: