Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gölevez, çeşitli yemeklerde kullanılabilir:
- Gölevez yemeği: Soğan, sarımsak, havuç, salça ve baharatlarla pişirilebilir 12. Üzerine limon sıkılarak servis edilebilir 12.
- Gölevez kızartması: Patates kızartması gibi doğranıp kızartılabilir 12.
- Gölevez cipsi: İnce ince doğranıp yağlanarak fırında çıtır hale getirilebilir 12.
- Güveç yemeği: Farklı sebze ve et türleriyle birlikte güveçte pişirilebilir 2.
- Sarma ve çorba: Gölevez yaprakları sarma ve çorba yapımında kullanılabilir 14.
- Kuru fasulye ve nohut yemeği: Gölevez, kuru fasulye ve nohut yemekleriyle birlikte pişirilebilir 4.
Ayrıca, gölevez püre haline getirilerek de değerlendirilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: