Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malzemeler:
- 1 adet büyük gölevez 14;
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ 14;
- 1 yemek kaşığı biber salçası 14;
- 1 tatlı kaşığı domates salçası 14;
- 1 tatlı kaşığı tuz 14;
- Birkaç damla limon suyu 14;
- Üzerini örtecek kadar su 14.
Hazırlanışı:
- Gölevezi soyup yıkayın ve kurulayın 14.
- Bıçakla doğrayın 14.
- Düdüklü tencereye sıvı yağ, salçalar ve tuzu koyup kavurun 14.
- Doğranmış gölevezleri ekleyip limon sıkın, karıştırın 14.
- Üzerini örtecek kadar su ekleyip kapağını kapatın, 25 dakika pişirin 14.
- Düdüklünün havasını alıp ağzı açık şekilde 12 dakika daha kaynatın 14.
Gölevez, aynı zamanda kızartma ve cips olarak da tüketilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: