Buradasın
Gerçek Antep lahmacunu nasıl anlaşılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gerçek Antep lahmacununun nasıl anlaşılacağına dair bazı özellikler:
- Hamur: İnce ve neredeyse şeffaf olmalıdır 1. Pidelik türden özel amaçlı un kullanılmalı ve hamur en fazla 3 mm kalınlığında olmalıdır 35.
- Harç: Antep lahmacunu, zırh ile çekilen kuzu kıyma, sarımsak, maydanoz, biber ve baharatlar içerir 345. Soğan içermez 345.
- Pişirme: Taş fırında pişirilmelidir 345. Fırın sıcaklığı 350-400°C arasında olmalıdır 1.
- Servis: Közlenmiş patlıcan ile birlikte sunulmalıdır 345.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: