Gelin bohçası tatlısı yapmak için gerekli malzemeler: Pankek hamuru için: 1 yumurta; 1 su bardağı süt; yarım su bardağı toz şeker; 3 yemek kaşığı sıvı yağ; 2 yemek kaşığı kakao; 1 paket vanilya; 1 çay kaşığı kabartma tozu; 1 su bardağı un. Arası için: 2 paket krem şanti; 1 su bardağı soğuk süt. Bulamak için: Hindistan cevizi. Üzeri için: Çikolata sosu. Yapılışı: 1. Krem şantiyi soğuk sütle çırpıp buzdolabında bekletin. 2. Yumurta ve toz şekeri çırparak karıştırın. 3. Üzerine süt, sıvı yağ, kakao, vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip tekrar çırpın. 4. Tavayı hafifçe yağlayarak hamurdan bir kepçe alıp göz göz olana kadar pişirin. 5. Tüm hamuru bu şekilde pişirip soğumaya bırakın. 6. Soğuyan pankeklerin yarısına krem şantiyi sıkma torbası ile sıkın. 7. Pankekleri ortadan ikiye katlayıp taşan krem şantiyi düzeltin. 8. Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın. 9. Üzerine çikolata sosu gezdirin. Püf noktaları: Krem şantiyi yeterince soğutmak, tatlının daha kolay hazırlanmasını sağlar. Krepleri kısık ateşte pişirmek, yanmalarını önler ve eşit pişmelerini sağlar. Hamuru fazla karıştırmamak, kreplerin daha yumuşak olmasını sağlar.