Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gelin bohçası tatlısı yapmak için gerekli malzemeler:
- Pankek hamuru için:
- Arası için:
- Bulamak için:
- Üzeri için:
- Çikolata sosu 1.
Yapılışı:
- Krem şantiyi soğuk sütle çırpıp buzdolabında bekletin 12.
- Yumurta ve toz şekeri çırparak karıştırın 12.
- Üzerine süt, sıvı yağ, kakao, vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip tekrar çırpın 12.
- Tavayı hafifçe yağlayarak hamurdan bir kepçe alıp göz göz olana kadar pişirin 12.
- Tüm hamuru bu şekilde pişirip soğumaya bırakın 12.
- Soğuyan pankeklerin yarısına krem şantiyi sıkma torbası ile sıkın 12.
- Pankekleri ortadan ikiye katlayıp taşan krem şantiyi düzeltin 12.
- Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın 12.
- Üzerine çikolata sosu gezdirin 12.
Püf noktaları:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: