Buradasın
Etli fasulye yaparken et nasıl haşlanır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Etli fasulye yaparken et haşlamak için şu adımlar izlenebilir:
- Bir tencereye 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ koyup eti tencereye alın 5.
- Orta hararetli ateşte biraz kavurup suyunu, tuzunu ve etin ağırlığını alması için bir dilim domates ekleyerek haşlayın 5.
- Düdüklü tencerede haşlayacaksanız etin suyunu kuru fasulye yapımında kullanmak üzere ayırın 1.
- Normal tencerede haşlayacaksanız üzerinde oluşan kefleri almayı unutmayın 5.
Et haşlanırken kullanılan yöntem, düdüklü tencere veya normal tencere olmasına göre değişiklik gösterebilir 2.
Etli kuru fasulye tarifine aşağıdaki kaynaklardan ulaşılabilir:
Etli taze fasulye tarifine ise ye-mek.net sitesinden ulaşılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: