Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et tantuni içinde genellikle şu malzemeler bulunur:
- Dana antrikot veya kuzu eti 13. Etler ince şeritler halinde doğranır ve haşlanır 13.
- Lavaş ekmeği 13. Tantuni, lavaşın içine konularak servis edilir 3.
- Soğan ve domates 13. Doğranmış olarak tantuniye eklenir 3.
- Maydanoz 3. İsteğe göre eklenir 3.
- Toz kırmızı biber ve tuz 23. Etlerin pişirilmesinde kullanılır 3.
- Pamuk yağı 3. Geleneksel olarak kullanılan yağdır, ancak ayçiçek yağı veya zeytinyağı da kullanılabilir 3.
Ayrıca, sumak ile yoğrulmuş soğan salatası da tantuninin yanında servis edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: