Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Et döner çeşitleri şunlardır:
- Ankara Döneri: Kuyruk yağı ve iç yağ kullanmadan, köz halinde meşe odunu kömürü ateşinde pişirilen döner 1.
- Bodrum Döneri: Sebzeli döner olarak da bilinir, etlerin arasına bezelye, patates, biber, havuç ve domates yerleştirilir 1.
- İskender Döneri: Döner eti, tereyağı, domates sosu, yoğurt ve yağlı pide ile servis edilir 14.
- Ağrı Yaprak Döneri: Daha ince ve yumuşak bir dokuya sahip olan, uzun bir terbiye sürecinden geçirilen döner 1.
- Dürüm Döner: Lavaş veya pita ekmeğine sarılarak hazırlanan döner 23.
- Ekmek Arası Döner: Taze ekmek arasına döner eti, domates, soğan ve turşu eklenerek servis edilir 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: