Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En yumuşak fırında et yemeklerinden bazıları şunlardır:
- Bonfile 3. Dana et çeşitleri arasında yer alan bonfile, en kıymetli parça etlerden biridir 3.
- Antrikot 3. Yüksek kaliteli biftek türlerinden biri olan antrikot, dananın sırt bölgesinden elde edilir 3.
- Küşleme 3. Kuzu et çeşitleri arasında bulunan küşleme, bonfileye oldukça benzer ve yağsız, sinirsiz bir yapıya sahiptir 3.
Fırında pişirilebilecek diğer yumuşak et yemekleri arasında patlıcanlı dana bonfile, Antep fıstıklı pirzola ve fırında kuzu incik de bulunur 4.
Et yemeklerinin yumuşaklığı kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: