Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuzu etinin en lezzetli yerlerinden bazıları şunlardır:
- But 12. Yağsız ve yumuşak bir et yapısına sahiptir 12. Kızartma, fırın yemekleri ve şiş için idealdir 12.
- Sırt (pirzola bölgesi) 14. En yumuşak ve yağlı et bu bölgededir 4. Pirzola ve bonfile bu bölgeden çıkar, mangal için uygundur 4.
- Kol (ön bacak) 14. Kaslı ama lifli bir yapıya sahiptir 4. Haşlama ve tandırda kullanılır 4.
- Kaburga 4. Yağlı ve lezzetli bir bölgedir, özellikle kuzu şiş ve kebap yapımında tercih edilir 4.
- Küşleme 35. Sırtın iç kısmında, omurilik etrafındaki ince ve uzun kısımdır 35.
Lezzet konusu kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: