Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En lezzetli Akdeniz balıklarından bazıları şunlardır:
- Barbunya 15. Kaya barbunu, ot barbunu, kum barbunu ve paşa barbunu olmak üzere dört çeşidi vardır 5. Bunların içinde en makbulu kaya barbunyasıdır 5.
- Çipura 125. Akdeniz ve Ege denizinde yaygındır 5.
- Levrek 125. Sıcak yaz aylarında taze taze tüketilebilecek, tadına doyum olmaz bir balık çeşididir 1.
- Mercan 1. Çok yağlı bir balık türü olmadığı için hafif, lezzetli ve kıymetli bir ete sahip mercan balığı, besin değeri açısından da oldukça değerlidir 1.
- Orfoz 1. Akdeniz ve Ege'nin güney kıyılarında bulunur 1.
- Karagöz 13. Birçok vitamin açısından zengin olan karagöz balığı, diğer balıklara göre daha yuvarlak şekillidir 1.
- Lüfer 245. Güneye indikçe eti yavanlaşsa da, soğuk denizlerde yaşayan lüfer daha yağlı ve lezzetlidir 5.
En lezzetli Akdeniz balığı, kişisel tercihlere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: