Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel bisküvi tarifi kişisel tercihlere göre değişebilir, ancak bazı popüler ve beğenilen bisküvi tarifleri şunlardır:
- Klasik Bisküvi Tarifi: 2 su bardağı un, 150 gr margarin veya tereyağı, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 yumurta ve 1 paket vanilin kullanılarak yapılır 2. Hamur, 4 mm kalınlığında açılıp kalıp veya bıçak yardımıyla şekillendirilir ve 170 derece fırında pişirilir 2.
- Petit Beurre Bisküvi Tarifi: 2 su bardağı un, 3 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri, 2 yemek kaşığı soğuk tereyağı ve 1 Türk kahvesi fincanı buzlu su kullanılarak yapılır 4. Hamur, merdane ile açılıp kurabiye kalıbıyla kesilir ve 170 derece fırında kızarana kadar pişirilir 4.
- Bisküvi Ekmek (Biscuit) Tarifi: 2 su bardağı un, 1/2 yemek kaşığı kabartma tozu, 1/2 çay kaşığı karbonat, 1/2 yemek kaşığı toz şeker ve 130 gram soğuk tereyağı ile yapılır 3. Hamur, dikdörtgen şeklinde şekillendirilip 3 cm kalınlığında açılır ve 200 derece fırında 15-20 dakika pişirilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: