Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elbasan Tava içinde bulunan malzemeler şunlardır:
- Et: Genellikle kuzu veya dana kuşbaşı kullanılır 4.
- Soğan ve Sarımsak: Yemekte ince doğranmış olarak yer alır 4.
- Yeşil Biber: Doğranmış olarak eklenir 4.
- Domates: Kabukları soyulmuş ve doğranmış halde kullanılır 4.
- Yoğurt: Süzme yoğurt tercih edilir 15.
- Un ve Yumurta: Yoğurtlu sosun hazırlanmasında kullanılır 2.
- Baharatlar: Tuz, karabiber, pul biber ve kekik gibi baharatlar eklenir 4.
Ayrıca, yemeğin üzerine rendelenmiş kaşar veya mozzarella peyniri de serpilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: