Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ekmek fırını, temel olarak ekmek, pide, simit ve çörek gibi unlu mamullerin üretildiği ve satıldığı işyeridir 2.
Ekmek fırıncısının görevleri ise genel olarak şunlardır:
- Ürünlerin şirket standartlarına uygun olmasını sağlamak için tarifleri yakından takip etmek 1;
- Fırınları, sobaları veya diğer ekipmanları izlemek 1;
- Malzemelerin tartılması ve karıştırılması 1;
- Bileşenlerin hassas bir şekilde ölçülmesi 1;
- Fırında kullanılan malzemelerin envanterini tutmak 1;
- Bitmiş ürünleri kalite kontrol amacıyla incelemek 1;
- Mikser ve fırın gibi ekipmanları temizlemek 1;
- Tüketici tercihlerine ve beslenme ihtiyaçlarına göre yeni tarifler geliştirmek 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: