Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ekmek ocakları çeşitli tiplerde olabilir:
- Bazlama Ocakları: Hamur işlerini (bazlama, gözleme) pişirmek için kullanılır 1. Doğalgaz veya LPG ile çalışabilir, tekli, çiftli veya daha fazla ocaklı olabilir 1.
- Ekmek Sobaları: Geleneksel ekmek pişirme yöntemlerinden biridir, odun, kömür veya doğalgaz ile ısıtılabilir 2. Yufka ve katmer yapmak için de tercih edilebilir 4.
- Ekmek Yapma Makineleri: Elektrik yardımıyla ekmek pişirir, farklı program ve fonksiyonlara sahip olabilir 35.
- Katlanabilir Kamp Sobaları: Paslanmaz çelikten yapılmış, taşınabilir ve kamp gibi açık alanlarda kullanılabilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: