Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ekmek arasına yakışabilecek bazı soslar:
- Zeytinyağlı balsamik sos 1. Sızma zeytinyağı, balsamik sirke, tuz ve taze çekilmiş karabiberle hazırlanır 1.
- Sarımsaklı yoğurt sos 1. Süzme yoğurt, ezilmiş sarımsak, zeytinyağı, tuz ve nane içerir 1.
- Domatesli bruschetta sosu 1. Küp doğranmış domates, fesleğen, sarımsak, zeytinyağı ve tuzdan oluşur 1.
- Labneli dip sos 1. Labne, limon kabuğu rendesi, ince doğranmış dereotu ve tuz içerir 1.
- Acı biberli ezme sos 1. Közlenmiş kırmızı biber, ceviz, sarımsak, zeytinyağı ve nar ekşisinden yapılır 1.
- Guacamole 1. Ezilmiş avokado, lime suyu, kırmızı soğan, domates ve kişniş içerir 1.
- Tereyağlı pul biber sosu 1. Kızdırılmış tereyağı, pul biber ve çok az nane ile hazırlanır 1.
- Karamelize soğanlı hardal sos 1. Karamelize soğan, hardal, az bal ve yoğurttan oluşur 1.
- Haydari 1. Süzme yoğurt, ezilmiş sarımsak, dereotu, zeytinyağı ve beyaz peynir içerir 1.
- Tahinli limonlu sos 1. Tahin, limon suyu, sarımsak, kimyon, tuz ve biraz su ile hazırlanır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: