• Buradasın

    Salçalı ekmeğin içine ne konur?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Salçalı ekmeğin içine aşağıdaki malzemeler konulabilir:
    • Temel malzemeler: 4 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, karabiber ve pul biber 1.
    • İsteğe bağlı malzemeler: Rendelenmiş peynir (kaşar veya beyaz peynir), doğranmış yeşil biber veya zeytin 1.
    Ayrıca, farklı tatlar elde etmek için salçalı ekmeğin içine kuru soğan, sarımsak, sumak, susam gibi malzemeler de eklenebilir 2.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Ekmek arasına hangi sos yakışır?

    Ekmek arasına yakışabilecek bazı soslar: Zeytinyağlı balsamik sos. Sarımsaklı yoğurt sos. Domatesli bruschetta sosu. Labneli dip sos. Acı biberli ezme sos. Guacamole. Tereyağlı pul biber sosu. Karamelize soğanlı hardal sos. Haydari. Tahinli limonlu sos.

    En güzel ekmek arası ne olur?

    En güzel ekmek arası seçenekleri arasında şunlar öne çıkmaktadır: 1. Köfte ve Patates: 1 gün önceden yapılmış köfteli patatesli biberli kızartma, ekmek arasında muhteşem olur. 2. Ton Balığı ve Sebze: Ton balığı, kıvırcık, soğan, salatalık turşusu ve isteğe bağlı jalapeno turşusu ile hazırlanan ekmek arası. 3. Sucuk, Kaşar ve Domates: Sucuk, kaşar, domates ve biber birleşimi, ayrıca biraz tuz eklenerek hazırlanan ekmek arası. 4. Pizza: Açık büfelerin vazgeçilmezi, ekmek arası pizza. 5. Tatlı Seçenekler: Çikolata, reçel, marmelat gibi tatlı malzemelerle hazırlanan ekmek arası tarifler de mevcuttur.

    En güzel ekmek içi mezesi nasıl yapılır?

    Cevizli ve Bademli Ekmek İçi Mezesi tarifi, güzel bir ekmek içi mezesi seçeneği olabilir: Malzemeler: 1 kase ceviz içi; 1 kase çiğ badem içi; 3 diş sarımsak (dilimlenmiş); 1 kase dolusu bayat ekmek içi; 1 adet domates rendesi; 1 tatlı kaşığı acı biber salçası; 1 çay kaşığı tuz; 1 çay kaşığı karabiber; 1 çay kaşığı kırmızıbiber; 1 çay kaşığı kuru kekik; 2 çorba kaşığı zeytinyağı; 1 adet kornişon turşu (küçük küp kesim). Hazırlanışı: 1. Mutfak robotunun içerisine, ceviz içi, çiğ badem içi ve sarımsakları ekleyip 2-3 tur çektirin. 2. Çektirdiğiniz karışımı bir kabın içine aktarın. 3. Üzerine bayat ekmek içi, domates rendesi, acı biber salçası, tuz, karabiber, kırmızıbiber, kuru kekik, zeytinyağını ve küçük küpler şeklinde doğradığınız kornişon turşuları ekleyip iyice malzemeler bütünleşene kadar karıştırın. 4. Malzemeler bütünleştiğinde ister ekmeğinizin üzerinde isterseniz bol yeşillikler eşliğinde servise sunun.