Buradasın
Ekmek arası tavuk ızgara nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ekmek Arası Tavuk Izgara Tarifi:
Malzemeler:
- 4 dilim ekmek
- 4 parça tavuk göğüs eti
- 2 arpacık soğan
- 2 diş sarımsak
- 2 dal biberiye
- Yarım su bardağı zeytinyağı
- Tuz, karabiber, kırmızıbiber
- Roka yaprakları 12
Yapılışı:
- Soğanların kabuklarını soyup küçük doğrayın ve geniş bir kabın içerisine alın 1.
- 1 diş rendelenmiş sarımsak, biberiye yaprakları, zeytinyağı, tuz, karabiber ve tavuk etlerini ekleyip iyice karıştırın 12.
- Karışımı üzerini kapatarak buzdolabında 2 saat bekletin 13.
- Tavuk etlerini elektrikli ızgarada pişirin 12.
- Ekmek dilimlerinin üzerine biraz zeytinyağı ve sarımsak sürün, aynı ızgara üzerinde kızartın ve servis tabaklarına alın 12.
- Dilimlenmiş biber ve roka yapraklarını ekleyin, üzerlerine tavuk etlerini yerleştirin 12.
- Servis yapın 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: