Tavuk şişin en güzel şekilde pişirilmesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Marinasyon: Tavuk etlerini küp küp doğradıktan sonra, 3 yemek kaşığı yoğurt, yarım su bardağı sıvı yağ, 3 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı pul biber ve 1 yemek kaşığı salça ile hazırlanan marinasyon sosuna ekleyin ve en az iki saat buzdolabında bekletin. 2. Şişe Dizme: Yeterince beklettikten sonra tavukları dolaptan çıkarın ve çöp şiş çubuklarına, aralarına yıkanıp sapları koparılmış çeri domatesler ve yeşil biberleri de ekleyerek dizin. 3. Pişirme: Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine aralıklı olarak dizdiğiniz şişleri, önceden ısıtılmış 200°C fırında 30 dakika pişirin. Alternatif olarak, tavuğu tavada veya ızgarada da pişirebilirsiniz.