Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurulmak için toplanan bamyalar, en yüksek olgunlukta ve en besleyici oldukları dönemde toplanır 1. Hasat edildikten sonraki birkaç saat içinde yıkanır, ağartılır, kesilir, dondurulur ve paketlenir 1. Genellikle, dondurulmadan önce hiçbir kimyasal ilave edilmez 1.
Ayrıca, dondurulmuş bamya, tazeye kıyasla daha uzun süre dayanır ve yıl boyunca kullanılabilir 3.
Ancak, bazı insanlar bamya tüketirken gaz sorunu yaşayabilirler 25. Bu nedenle, fazla miktarda bamya tüketmeden önce doktor veya diyetisyen ile konuşmak önemlidir 2.
Herhangi bir sağlık sorunu veya beslenme düzeni hakkında doğru bilgi ve yönlendirme için bir sağlık uzmanına danışılması önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: