Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurucuda kullanılabilecek tepsiler:
- Dondurucu dayanıklı yiyecek tepsileri 1. Düşük sıcaklıklara dayanıklı, değiştirilmiş polipropilen veya polietilen gibi malzemelerden üretilir 1. Sıvı tutucu kenarları ve istiflenebilir yapıları vardır 1.
- Buz küpü tepsileri 2. Plastik, silikon veya paslanmaz çelikten yapılabilir 2. Silikon tepsiler esnek ve dayanıklıdır, paslanmaz çelik tepsiler ise çok dayanıklıdır ancak buzu çıkarmak daha zor olabilir 2.
Ayrıca, derin dondurucuda yiyecek saklamak için şu tür tepsiler de kullanılabilir:
- Kilitli torbalar 3. Yiyecekleri hava almayacak şekilde paketlemek için uygundur 3.
- Evrensel PP yiyecek tepsileri 1. Mantou tepsileri olarak da bilinir 1.
Yiyecekleri dondurucuya koymadan önce, sıcak yiyeceklerin soğumasını beklemek enerji tasarrufu sağlar 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: