Evet, rendelenmiş domatesle turşu yapılabilir. Rende domates turşusu için gerekli malzemeler: 5 kg domates; yarım kg süs biberi; 1 demet maydanoz; 5-6 diş sarımsak; 1 çay bardağı sirke; 1 yemek kaşığı tuz. Hazırlanışı: 1. Domatesleri rendeleyin. 2. Biberleri ayıklayıp yıkadıktan sonra, içine ekleyin. 3. Sarımsakları soyup, doğrayın ve onları da karışıma ekleyin. 4. Ayıklayıp yıkadığınız maydanozu da içine doğradıktan sonra, sirke ve tuzunu atıp karıştırın. 5. Tercihen cam kavanoza doldurup, ağzını sıkıca kapatın. 6. 2 gün güneş almayan ortamda sirkelenmesini sağlayıp, buzdolabına alın. 7. 5 gün sonra tüketebilirsiniz. Ayrıca, rendelenmiş domates ve suyunun başrolde olduğu turşu tarifleri de bulunmaktadır.