Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Doğuş Karadeniz Siyah Filiz Çayı demlemek için aşağıdaki adımları izlemek önerilir:
- Su Seçimi: Temiz ve taze su kullanın, mümkünse filtrelenmiş su tercih edin 14.
- Su Isıtma: Porselen demlik kullanarak suyu kaynattıktan sonra birkaç dakika bekleyerek soğumasını sağlayın 14. Kaynar su çayın yanmasına neden olabilir.
- Çay Miktarı: Demliğe her çay bardağı için bir çay kaşığı Doğuş Karadeniz Siyah Filiz Çayı koyun 1. Daha yoğun bir çay için miktarı artırabilirsiniz.
- Demleme Süresi: Suyu demliğe döktükten sonra çayı yaklaşık 10-15 dakika demleyin 13.
- Servis: Demlenen çayı çay bardaklarınıza dökün ve sıcak servis edin 1. Dilerseniz yanında limon veya şekerle tatlandırabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: