Buradasın
Deprem bölgesinde hangi yemekler yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Deprem bölgesinde yapılan yemekler, besleyici ve uzun süre dayanıklı gıdalardan oluşur 3. İşte bazı öneriler:
- Kuru gıdalar: Makarna, mercimek, nohut, bulgur, pirinç gibi bakliyatlar 12.
- Konserve ürünler: Konserve kavurma, barbunya, nohut, bezelye, salça gibi gıdalar 12.
- Hazır paketli gıdalar: Bisküvi, kraker, kuru yemiş, kuru meyve, protein barlar 12.
- İçecekler: Çay, kahve, meyve suyu, kutu sütler 12.
- Kahvaltı ürünleri: Zeytin, helva, dayanıklı peynir çeşitleri, reçel, bal, sürülebilir çikolata 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: