Buradasın
Balık panenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Balık panenin püf noktaları şunlardır:
- Malzeme Sırası: Balıkları önce una, sonra çırpılmış yumurtaya ve son olarak galeta ununa veya pankoya bulamak gerekir 14.
- Panko Kullanımı: Panko ekmek kırıntıları, daha çıtır bir doku sunar ve balığın her yerine iyice yapıştırılarak kaplanmalıdır 1.
- Kızartma: Orta-yüksek ateşte her iki tarafını da altın sarısı renk alana kadar kızartmak önemlidir 1.
- Kızartma Sonrası: Balıkları kızartma sonrası kağıt havlu üzerine alarak fazla yağının süzülmesini sağlamak önerilir 1.
- Yan Malzemeler: Yanına tartar sos çok yakışır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: