Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çin'de en çok yenilen salata hakkında kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, Çin mutfağında sıkça tüketilen bazı salata türleri şunlardır:
- Nohutlu Kerevizli Çin Salatası 1. Nohut ve kerevizin yanı sıra taze kişniş, maydanoz, kırmızı biber, sarımsak, limon suyu, tuz ve karabiber içerir 1.
- Ekşi-Limonlu Sebzeli Çin Salatası 1. Lime suyu, sirke, şeker ve sarımsaktan oluşan bir sosla hazırlanır 1.
- Beyaz Lahana, Mor Lahana ve Havuçlu Çin Salatası 1. Bu salatada yeşillikler ve çeşitli baharatlar da kullanılır 1.
- Sebzeli Tavuklu Noodle 4. Tavuk ve sebzelerle birlikte yapılan bir noodle salatasıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: