Suflenin içine konulan malzemeler, tarife göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı yaygın sufle tarifleri için malzemeler: Çikolatalı sufle: 3 yumurta, 80 g bitter çikolata, yarım su bardağı un, 50 g tereyağı, yarım su bardağı şeker, bir çimdik tuz. Sufle (4 kişilik): 100 g bitter çikolata, 2 yemek kaşığı tereyağı, 2 yumurta (akı ve sarısı ayrılacak), çeyrek su bardağı toz şeker, bir çay kaşığı vanilin, bir yemek kaşığı un, bir tutam tuz. Çikolatalı sufle (2 kişilik): 2 yumurta, yarım su bardağı un, yarım su bardağı toz şeker, 80 g bitter çikolata, 50 g tereyağı. Ayrıca, servis sırasında üzerine pudra şekeri, taze mevsim meyveleri veya dondurma eklenebilir.