Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ceviche sosu hazırlamak için gerekli malzemeler ve adımlar şunlardır:
Malzemeler:
- 3 adet limonun suyu 2
- 2 yemek kaşığı balık (kullanılmayan balık parçaları) 2
- 1 diş sarımsak 2
- 1/4 beyaz soğan 2
- 1 çay kaşığı boyutunda taze zencefil 2
- 1 tatlı kaşığı büyüklüğünde kereviz sapı 2
- Birkaç yaprak taze kişniş 2
- 2 çay kaşığı tuz 2
- 1 çay kaşığı şeker 2
Hazırlanışı:
- Bütün malzemeleri blender veya rondo ile pürüzsüz kıvam alana kadar çekin 2.
- Sosu balığa ekleyip karıştırın 2.
- Buzdolabına kaldırıp en az 1 saat dinlendirin 2.
Bu sos, çiğ balıkla birlikte servis edilerek ceviche yemeğinin ana lezzetini oluşturur 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: