Buradasın
Çalışanlar için öğle yemeği menüsü nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çalışanlar için öğle yemeği menüsü şu şekilde olabilir:
- Ana Yemek: Izgara et (örneğin, tavuk, balık, biftek) ve yanında sebze sote veya yeşilliklerden oluşan bir salata 15. Makarna veya sandviç tercih edilecekse, tahıllı veya kepekli ekmek kullanılması önerilir 1.
- Yan Yemek: Sebzeli krep, mercimek aşı, çıtır Brüksel lahanası gibi baklagil ve sebze ağırlıklı yemekler 3.
- İçecek: Su, maden suyu veya probiyotik kefir 14.
- Tatlı: Sütlü tatlılar, sorbe veya dondurulmuş meyveli yoğurt gibi düşük kalorili seçenekler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: