Cafe De Paris sosu yapmak için gerekli malzemeler ve yapılışı şu şekildedir: Malzemeler: - 1 kutu (200 ml) krema - 100 gr tereyağı - 50 gr rokfor peyniri (isteğe bağlı) - 1 tepeleme tatlı kaşığı hardal - 1 tatlı kaşığı soğan tozu - 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu - 1 çay kaşığı köri - 1 çay kaşığı kırmızı toz biber - 1 çay kaşığı kuru kekik - Yarım çay kaşığı zerdeçal - 4-5 dal ince kıyılmış maydanoz - Tuz ve karabiber Yapılışı: 1. Tereyağını bir sos tavasına alarak eritin. 2. Eriyen tereyağına hardalı ve kremayı ilave ederek tüm malzemeleri iyice karıştırın. 3. Soğan tozunu, sarımsak tozunu ve geriye kalan tüm baharatları da karışıma ekleyin. 4. Birkaç dakika soteleme yaptıktan sonra kıyılmış maydanozları da tavaya ekleyin. 5. Son olarak, rendelenmiş rokfor peynirini de sosa ilave edin ve tuz-karabiber eklemesi yaptıktan sonra yaklaşık üç dakika daha pişirin. 6. Sosunuz kıvam alınca ocaktan alabilir ve dilediğiniz et yemeğinin üzerine dökerek servis edebilirsiniz.